1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (389 votes, average: 4,89 out of 5)
Loading...

Anti-Jinx Ritual – Kakšen je ritual, ki privlači denar in srečo

Anti-Jinx-ritual-top

S svečo nasprotnega delovanja in Anti-Jinx ritualom lahko s svojega življenja odpravite nesrečo in neuspehe. Večina vljudi v učinke magije ne verjame – ne glede na to, ali gre za belo ali črno magijo. V času tehnološkega napredka večina posameznikov ni pozorna na vpliv nerazložljvih sil in moči, ki lahko spremenijo usodo – dajo moč in privlačijo srečo, zdravje in blaginjo. Če imate občutek, da vaše življenje obkrožajo le neuspehi in slabo zdravje je morda časa, da iščete drugačne vzroke in rešitve. Obstajajo različni načini, kako privlačiti srečo, denar in zdravje. Številni nekonvencionalni načini se dandanes spopadajo z življenjskimi težavami. Kakovost našega življenja se lahko zniža zaradi pomanjkanja energije, blokade ali različnih finančnih težav.magic flower anti-jinx ritual

Večina izmed nas meni, da je magija le igra in kakršne koli učinke popolnoma zavračamo. Drugi menijo, da je stopiti proti svoji usodi nevarno in nesmiselmo. Vendar kaj pa v primeru, ko vas težave preprosto ne zapustijo, ste obupani in iščete nove rešitve? Nekatere sodobne metode izvirajo z magčnih praks. Celoten svet magičnih prepričanj in praks priznava obstoj nečesa nadnaravnega – nekaj, česar ni mogoče razložiti. Razliko med belo in črno magijo uporabljajo že stoletja. Sveča nasprotnega delovanja in Anti-Jinx ritual sta del bele magije, ki koristi posamezniku. Številni ljudje se ne zavedajo, da so njihove težave posledica prekletstva ali uroka drugih in v njihovo življenje prinašajo nesrečo. Eden izmed načinov, kako ponovno najti srečo in izboljšati svoje finančno stanje je Proti-uročni urok in sveča nasprotnega delovanja. Preberite si celoten članek in si poglejte, o čem pravzaprav govormo. Kako deluje? Kakšni so rezultati in ocene? Osnova rituala je ogenj, ki človeštvo spremlja že od samih začetkov. Poglejte si, kakšna je njegova učinkovitost.

Anti-Jinx Ritual – Kaj je?

Anti-Jinx Ritual in sveča nasprotnega delovanja spadata v tako imenovano belo magijo. Z izvajanjem rituala ne skušate nikogar prizadeti, temveč želite preprosto izboljšati svoje finančno, osebno ali zdravstveno stanje.  Bela magija rituala omogoča, da odpravite nesrečo in izboljšate svoje finančno stanje kot tudi osebno kariero. Ritual lahko pomaga le osebi, ki ga izvaja in ne more poškodovati drugih, zato je popolnoma varn za uporabo. Ritual je še posebej primeren za tiste, ki se spopadajo s finančnimi težavami kot tudi z zdravstvenimi težavami in težavami profesionalnga življenja. Sveča nasprotnega delovanja je ročno izdelana s strani menikov, ki uporabljajo izbrana zelišča. Je dvo-barvna, kar je povezano z njenima glavnima funkcijama. Temna barva ščiti pred negativnimi vplivi in energijo ter odganja zlobo, ljubosumje in vsa negativna čustva. Predstavlja zaščito pred prekletstvi, ki jih sprožajo ljudje s slabo energijo in cilji. Ritual lahko izvaja prav vsakdo – za njegovo izvajanje ni potrebno nobeno posebno znanje in ga lahko izvedete doma. Sveča je izdelana z zelišč z magičnimi lastnostmi – koren mandrake, salvija, agrimony, berberis – ki imajo zaščitno moč, ki ščiti pred prekletsvi, uroki in slabo energijo. Paker vključuje svečo nasprotnega delovanja, ritual, osdvno ploščo in posodo.

Anti-Jinx Ritual – Kako deluje?

Anti-Jinx  rituala je sveča nasprotnega delovanja, ki predstavlja večiko moč, ki čisti in osebo okrepi pred negativno energijo. To je ena različica delovanja sveče. Sveča prav tako deluje kot magnet, ki privlači tisto, kar si oseba želi. Delovanje sveče je poseldica njene barve, saj temna stran simbolizira vsa slaba čustva in energijo. Bela barva deluje kot magnet za pozitivne stvari – ko enkrat izgori celotna sveča, oseba doseže duhovno harmonijo. Ritual predstavlja prihod novih možnosti in odganja nesrečo. Vse, kar je potrebno, je sveča nasprotnega elovanja in izrek uroka.

Anti-Jinx Ritual je še posebej uporaben, če:

 • želite v le 4 tednih privlačiti srečo in bogastvo,
 • želite odstraniti blokade, ki blokirajo nenehen pretok denarja? – To je mogoče v le 3 dneh,
 • kockate in si želite več sreče? Izvajanje le 1 rituala pomeni zaslužek,
 • imate težave z ljudmi, ki vam ne vračajo denarja? Nazaj ga boste dobili v 4 tednih,
 • ne veste, kako odplačati kredit ali posojilo? – To boste storili v štirih tednih.

Sveča nasprotnega delovanja – Kaj je?mahija

Sveča nasprotnega delovanja predstavlja osnovo magičnega proti-uročnega rituala. Je integralni element, ki je potreben, za pravilno izvedbo rituala. Sveča je tisto, kar omogoča, da se ob ritualu sprostijo pozitivne moči, ki privlačijo srečo in denar. Njena moč temelji na starodavni moči ognja, ki se uporablja v vseh magičnih praksah. Ogenj že stoletja velja za zelo pomemben element, ki omgočoga izvajanje ritualov. Sveča je edinstven element, ki deluje na dveh stopnjah. Sveča posameznika pomaga osvoboditi pred negativno energijo in se uporavlja kot ščit proti negativnim močem. Je ročno izdelana s strani menihov in vsebuje magična zelišča. Sveča deluje tako, da privlači denar in srečo. Ob izvajanju rituala jo moramo popolnoma pogoreti, saj bomo le tako odgnali vso nesrečo in negativno energijo. Sveča krepi moč ritualov, saj ustvarja majhno energetsko polje, ki izloča avro magičnih zelišč. Vonj zelišč zagotavlja hitrejši pretok denarja in sreče. Za uspešno izvedeni ritual morate svečo nujno prižgati.

Anti-Jinx Ritual – Forum, Ocene

Prejeli smo številna -poštna sporočila, ki pričajo o izjemnih rezultatih rituala. Spodaj smo jih navedli le nekaj:

Ana, 40. Pred nekaj leti sem menila, da sem oseba s precej sreče – nesreče ali finančnih in zdravstvenih težav sploh nisem poznala – bila sem preprosto zadovoljna s svojim življenjem. Imela sem družino, denar in zdravje; vse, kar sem si kadar koli želela, a kmalu se je izkazalo, da je vse skupaj le iluzija. Zbolela sem in izgubila velik del svojega denarja, kasneje pa so me z družino prav tako vrgli s stanovanja. Mojemu obupu ni bilo konca, poskusila sem vse. Bila sem redno zaposlena…kako torej nimam denarja? Svoje situacije preprosto nisem razumela. Nato sem stopila v stik z napovedovalko prihodnosti, ki mi je priporočila svečo nasprotnega delovanja in Anti-Jinx  ritual. Odločila sem se, da vse skupaj poskusim in tako ritual izvedla v skladu z navodili. Lahko rečem, da je resnično pomagal; moje življenje se je obrnilo na bolje. Moje težave so zdaj počasi izginile zato lahko rečem, da sveča resnično deluje in jo priporočam vsem, ki se spopadajo s kakršnimi koli težavami.


Janez, 50. V magijo nisem nikoli verjel… črna ali bela – vse je enako. Vse se je spremenilo, ko sem izgubil svojo službo in nisem mogel več normalno živeti. Takrat mi je sestra priporočila naj poskusim svečo nasprotnega delovanja. Takšnim stvarem nisem verjel, a sem se odločil, da vseeno poskusim…kaj lahko izgubim? Kupil sem svečo in že prvi dan Anti-Jinx ritual. Minili so dan za dnevom in lahko rečem, da sem osupnil, ko sem pogledal svoj bančni račun – bil je poln denarja. Ne vem, s kje se je pojavil, a zdaj je tam. Tako zdaj varčujem za nov avtomobil, ki si ga končno lahko privoščim. Sveča zame predstavlja popolno revolucijo, ki je spremenila moje življenje. Vesel sem, da sem ignoriral svoj skeptisizem in se odločil za ukrepanje!

 Anti-Jinx Ritual – pregledi

Prejemamo številne pozitivne ocene, ki se nanašajo na Anti-Jinx ritual in menimo, da se tako veliko število strank zagotovo ne moti. Sveča resnično deluje in spreminja življenja posameznikov. Vsi poročajo o izboljšanem finančnem stanju in večji ravni energije ter poudarjajo, da ritual popolno deluje. Večina uporabnikov poroča o takojšnjem izboljšanju skoraj nemudoma po izvedbi rituala. Naša ekipa je presenečena nad številom pozitivnih ocen in vas spodbuja, da tudi sami delite svoje izkušnje z ritualom.

Pomagajte svoji sreči!! Kupite Anti-Jinx Ritual in že danes spremenite svoje življenje!

26 misli na “Anti-Jinx Ritual – Kakšen je ritual, ki privlači denar in srečo

 1. Nisem mogla verjeti, da ima lahko sveča tako velik vpliv na življenje, zato sem jo naročila in sama opravila ritual. Rezultati so me globoko presenetili. Da bi videla,če je res delovalo sem vplačala loto. Na loteriji sem dobil kar nekaj denarja in to petkrat zapored!

 2. Kupila sem jo prejšnji teden in že lahko vidim rezultate, včeraj mi je prijatelj vrnil denar, ki sem mu ga posodila lansko leto. Neverjetno

 3. Ta Anti-Jinx ritual odlično deluje. Sprva sem mislila, da gre za prevaro. Naročila sem, da to preverim in veste kaj? Ni mi žal. Moje življenje počasi dobiva smisel. Dolgo časa sem bila brez službe, sedaj pa sem dobila delovno mesto o katerem si ne bi upala niti sanjati!

 4. Anti-Jinx ritual mi je spremenil življenje. Sedaj imam dober priliv denarja in tudi prijatelj mi je pred kratkim vrni moje posojilo. Srečen sem. Priporočam ga vsem.

 5. Nasprotovala sem anti-Jinx Ritualu, vendar je moja mama naročila to svečo, ker se ji ni mogla upreti. Bila sem jezna nanjo, ker je porabila toliko denarja. Zdaj sem ji hvaležna, saj to pišem iz čisto novega MAC-ja, pravkar sem naročil iPhone X zase in z mojo mamo. Včeraj smo šli v šoping in prvič nisem rabila gledati cen na oblačilih

 6. Moje težave z zbiralcem dolgov so izginile, ko sem prižgal svečo. Izkazalo se je, da mi je moj stric iz Združenih držav zapustil veliko denarja. Zdaj živim kot kralj.

 7. Pomagala mi je pri mojem poslu – delam z nepremičninami, v kratkem času sem lahko kupil 2 apartmaja po zelo ugodni ceni, po obnovitvi in prodaji za dobička je vsak prinesel približno 25 tisoč. Mislim, da to pove vse: D

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *