1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

AstroBlocker – mnenja, učinki, cena. Kako se zaščititi pred elektromagnetnim sevanjem

astroblocker - mnenja, učinki, cena

AstroBlocker – Ali gre za učinkovito zaščito pred škodljivim elektromagnetnim sevanjem, ki ga oddajajo vse električne naprave? Kakšni so komentarji in mnenja o izdelku? Preverite ali je izdelek vreden nakupa, kakšna je njegova cena in kakšni so učinki uporabe.

astroblocker - mnenja, učinki, cena21. stoletje je čas intenzivnega razvoja informacijskih tehnologij v katerem se ustvarja vedno več naprav, ki nam pomagajo v vsakodnevnem življenju. Ne moremo si več predstavljati življenja brez različnih vrst gospodinjskih aparatov in RTV, in komaj kdo se zaveda, da vsaka iz med naprav proizvaja elektromagnetno polje, ki je škodljivo za naše zdravje. Sevanje se oddaja skoraj povsod, saj so naprave in električne žice prisotne praktično povsod.

Kako naj torej delujemo pri vsakodnevni izpostavljenosti škodljivim učinkom elektromagnetnih valov? Na trgu je vse več idej o tem, kako se spopasti s to težavo. Ena iz med njih je AstroBlocker. Poglejmo, kaj naprava sploh je, kako deluje, kakšna so mnenja o izdelku in kakšna je njegova cena.

AstroBlocker – kaj je to? Učinek

AstroBlocker je namenjen odpravljanju škodljivih učinkov elektromagnetnega sevanja na naše zdravje. Proizvajalec zagotavlja, da AstroBlocker absorbira škodljivo sevanje, ki ga oddajajo naprave, kot so radijski sprejemniki, televizorji, računalniki, mobilni telefoni, pralni stroji, mikrovalovne pečice, tiskalniki ali visokonapetostne linije. Ta naprava bo hitro in učinkovito odpravila simptome, ki jih povzročajo elektromagnetna polja.

V skladu s ponudbo proizvajalca, AstroBlocker učinek temelji na treh ravneh:

 1.  Absorbira škodljiva sevanja in odstrani negativen vpliv elektromagnetnih valov na telo.
 2. Deluje kjerkoli. Proizvajalec poudarja, da je izdelek lahek, priročen in ne zahteva polnjenja ali baterij, zaradi česar ga lahko vzamemo kamorkoli želimo.
 3. Telo očisti elektromagnetnega sevanja in absorbira odmerek, ki ga je prejelo telo.

Učinki AstroBlocker uporabe

Proizvajalec trdi, da bi morali biti AstroBlocker učinki vidni že v prvem tednu uporabe. Pri uporabi te naprave se predvsem počutimo bolje in skrbimo za svoje zdravje. Naloga blokatorja je odprava simptomov, ki jih povzročajo škodljivi elektromagnetni valovi. Proizvajalec trdi, da bo AstroBlocker odpravil predvsem težave, kot so: utrujenost, slabo počutje, težave s koncentracijo in spominom, težave s spanjem, alergije in bolečine v mišicah in sklepih. Poleg tega naj bi naprava podpirala naše telo, očistila notranje organe pred sevanjem in pozitivno vplivala na imunski sistem in regeneracijo.

Ali veste…?

astroblockerPo navedbah Svetovne zdravstvene organizacije je elektromagnetno sevanje, ki ga oddajajo električne naprave, „tihi morilec” in prispeva k razvoju vsaj ducata smrtonosnih bolezni (vključno z rakom) in resnih disfunkcij srca, jeter in ledvic.

Škodljiv učinek elektromagnetnih valov – kaj pravi STROKOVNJAK?

Kako uporabljati AstroBlocker? Je naprava varna?

AstroBlocker je preprost za uporabo. Napravo samo odstranite iz zaščitne embalaže in jo nosite s seboj, kamorkoli želite. Izdelek je majhen in lahek, tako da se z lahkoto prilega vaši denarnici, žepu ali torbici. Proizvajalec trdi, da pri nošenju AstroBlockerja, zaščitite sebe in svoje bližnje pred škodljivimi sevanji.

Naprava je bila podvržena številnim testom za preverjanje njenega učinkovitega delovanja proti elektromagnetnim valovom. Laboratorijski testi so pokazali, da je izdelek popolnoma varen in učinkovit  v boju proti škodljivim sevanjem.

Kje kupiti AstroBlocker in kakšna je cena? Uradna trgovina

Cena AstroBlockerja na uradni spletni strani proizvajalca je odvisna od različice.astroblocker

Različica z 2200 Anioni – redna cena: 89 Eur:

 • Področje delovanja: 5 metrov
 • Odprava sevanja električnih naprav do 90%
 • Odprava škodljivega vpliva mobilnih omrežij, WiFi, visokonapetostnih vodov itd. (do 95%)
 • Absorpcija odmerkov, ki jih je telo že prejelo (do 97%)

Različica z 1100 Anioni – redna cena: 49  Eur:

 • Področje delovanja: 3 metri
 • Odprava sevanja električnih naprav do 70%
 • Odprava škodljivih vplivov mobilnih omrežij, WiFi, visokonapetostnih vodov itd. (do 75%)
 • Absorpcija odmerkov, ki jih je telo že prejelo (do 73%)

Upoštevajte, da so zgoraj navedene cene redne cene. Bolje je kupiti izdelek v promocijski ponudbi. Žal so popusti redki in trajajo le kratek čas. Torej, če želimo prihraniti denar, se splača poiskati izdelek po promocijski ceni.

Napravo moramo kupiti le preko uradne spletne strani proizvajalca. Pri nakupu na drugih spletnih straneh tvegamo, da bomo dobili ponaredek.

AstroBlocker – mnenja uporabnikov, komentarji na forumu

Na različnih forumih smo iskali mnenja o AstroBlocker blokatorju sevanja. To ni bila lahka naloga, saj je izdelek na trgu relativno nov. Vendar smo uspeli najti nekaj komentarjev, ki opisujejo izkušnjo uporabe te naprave.

stran_z_sevanjem89: Že več let se borim z migreno. Stalne bolečine, ki so mi onemogočale normalno delovanje. Ko sem vzel tablete, so mi kdaj pomagale, v večini primerov pa niso imele nobenega učinka. Mislil sem, da bo pri temu ostalo, toda poleg močnega glavobola je prišlo tudi do bruhanja. Zdaj sem razumel, da moram končno nekaj storiti glede tega. Po spletu sem iskal informacije o svojem problemu. Izkazalo se je, da so možni vzroki za moje stanje lahko škodljivi elektromagnetni valovi. Začuden, sem se odločil preveriti za kaj gre in kako se lahko znebim njihovega negativnega vpliva. Našel sem AstroBlocker, katerega naloga je zaščititi naše telo pred škodljivim sevanjem. Naprava odlično deluje! Migrena je stvar preteklosti 🙂 Poleg tega je naprava lahka, priročna in primerna za hrambo skoraj kjerkoli. Odličen blokator elektromagnetnega sevanja, ki ga lahko brez težav vzamem tudi na počitnice.


Celinka: Še nikoli nisem pomislila na kaj takega kot je elektromagnetno sevanje. Nisem imela resnih zdravstvenih težav, zato me ta tema ni zanimala. Dokler nisem srečala prijatelja iz srednje šole, ki trenutno poučuje fiziko na univerzi. Pod vplivom nedavnih dogodkov mi je povedal o magnetnem polju, valovih, sevanju in AstroBlockerju. Izdelek me je zanimal zato sem ga hitro naročila. In veste kaj? Vau, resnično deluje! Čudno, da sem imela že prej občutek, da sem zdrava. Konec koncev sem bila po koncu dneva močno izčrpana, nisem imela energije, da bi kaj počela, niti da bi se posvetila svojim mislim. Zdaj nimam več takšnih težav. Ne spomnim se, kdaj sem se nazadnje počutila utrujeno ali pod stresom. Močno priporočam!

AstroBlocker – se ga splača kupiti? Uredniško mnenje

Elektromagnetno sevanje je nevidna nevarnost. Sami se proti sevanju ne moremo boriti, lahko pa kupimo pravi izdelek, ki bo to naredil za nas. AstroBlocker je odlično sredstvo, ki učinkovito in popolnoma varno absorbira in blokira škodljive elektromagnetne valove iz našega neposrednega okolja. Ne glede na to, kje točno smo ali kaj počnemo, nas bo izdelek vedno zaščitil pred negativnimi učinki sevanja na naše zdravje. Izdelek deluje, kot je obljubil proizvajalec, kar dokazujejo pozitivna mnenja uporabnikov. Ne ostane nam nič drugega, kot da napravo priporočimo tudi ostalim.

AstroBlocker-product
AstroBlocker-product
TV, radio, mobilni telefoni in druge električne naprave proizvajajo škodljivo elektromagnetno polje. AstroBlocker je učinkovit izdelek, ki ne le zavira, temveč tudi odpravlja njihov negativen vpliv na naše zdravje.
Ta inovativni izdelek iz dneva v dan postaja vse bolj priljubljen in uživa izjemno popularnost med uporabniki.
Pridružite se jim in naročite AstroBlocker že danes!

Promocija traja do: do 23:59
Zaradi pomanjkanja zalog je promocija časovno omejena.
Posebna ponudba: 49 EUR POPUST + vračilo denarja v primeru nezadovoljstva z izdelkom


Prejmite popust

15 misli na “AstroBlocker – mnenja, učinki, cena. Kako se zaščititi pred elektromagnetnim sevanjem

 1. Sevanje je resen problem, saj lahko resno zbolimo in naše telo bo pokazalo simptome komaj v kasnejši fazi, ko je lahko že prepozno. Telo je potrebno varovati. Imam že tri astroblockerje. Počutim se varno.

 2. Zaradi sevanja niso ogroženi samo ljudje, ampak tudi vse živali in rastline. Hitro moramo nekaj storiti glede tega, ker drugače ne bo ničesar več za zaščititi…

 3. Mi se trudimo. Doma nimam televizorja, laptop uporabljam zelo redko. Iz elektrike sem izklopila večino naprav, ki jih imam doma. Na žalost imam mobilni telefon, ki je zelo pomemben pri mojem delu. Zato sem se odločila, da preverim, kako astroblocker deluje.

 4. živjo, povem vam lahko, da smo AstroBlocker smo uporabljali 2 tedna. Deluje res dobro; otroci in jaz smo čutili učinke na lastni koži. Nenavaden izpuščaj, ki ga je imel moj sin je izginil, jaz pa nimam več težav z migreno ali utrujenostjo. Očitno je pozitivno deloval tudi na imunski sistem, doma ni nihče bolan. Vesela sem, da sem naletela na ta izdelek. Letos bo ta naprava pravi hit!

 5. Prebrala sem veliko stvari o tem sevanju! Potem sem se odločila kupiti astroblocker in ni mi žal. Počutim se bolje, moja koža je izboljšana in imam več energije.

 6. Zahvaljujoč astroblockerju imam moč in energijo. Nisem prehlajen in tudi kašljam ne. Znebil sem se tudi bolečin v mišicah in sklepih. Dober izdelek

 7. AstroBlocker je učinkovit blokator, vidim, kako vpliva na moje telo in misli. Nič me ne boli in moje počutje se je pozitivno spremenilo. Odličen izdelek! priporočam

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *