1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 votes, average: 4,21 out of 5)
Loading...

FreshDepil – krema za zaviranje rasti dlak – delovanje, mnenja, ocene

freshdepil

Morajo biti depilacije boleče? Proizvajalec kreme pravi, da ne. Poglejte, če ima prav. Preberite si mnenja ljudi, ki so kremo FreshDepil že poskusili.

Težava zaradi odvečnih dlak predstavlja zlo številnih moških in žensk – v sodobnem času si večina prizadeva dlake s svojega telesa odstraniti za vedno. Tako so se na trgu pojavile najrazličnejše metode za odstranjevanje dlak s svojega telesa. Prvotno je bil glavni način britje, zdaj pa so na voljo številne metode – naprimer voskanje. Nedavno so se na trgu kot gobe po dežju prav tako pojavile kreme, ki ošibijo dlake, da le te izpadejo. Eden izmed izdelkov te vrste je FreshDepil, saj proizvajalec zagotavlja, da so učinki vidni že po 5 minutah uporabe. Je izdelek resnično tako učinkovit? Odločili smo se, da ga poskusimo.

FreshDepil – Sestava

Krema, ki zavira rast dlak, je izdelana le z naravnih sestavin, a proizvajalec na svoji spletni strani prav tako govori o aktivnih snoveh. Naslednje snovi so:

  • ARGANOVO OLJE – ta sestavina preprečuje staranje kože. V organizem prinaša snovi A IN E.
  • Sivkino olja – deluje proti-vnetno. Razstruplja kožo in blaži razdraženost.
  • Glicerin – vlaži kožo. Uporablja se v tretmajih, ki se povezujejo z mastno kožo. Kot lahko vidite, med navedenimi snovmi ni navedeno dejstvo, katera snov je odgovorna za izpadanje dlak. To je precej presenetljivo, saj sestavina igra pomembno vlogo v izdelku.

FreshDepil – Kaj paket vsebuje

Paket poleg steklenične pripravka 150m prav tako vsebuje: dvo-stransko gobico za nanašanje in odstranejvanje kreme s kože, lopatico za nanašanje kreme na gobico ter zaščitno rokavico, ki kožo ščiti med nanašanjem kreme. Paket vsebuje vse, kar je potrbno za zaščito uporabnika.

FreshDepil – Način uporabe in čas delovanja

freshdepil lavenderNajprej si moramo nadeti zaščitne rokavice in se prepričati, da je mesto, kamor bomo nanesli kremo, suho. Kremo s tube nanesemo na gladko stran gobice in jo nanesemo na željen predel. Plast kreme mora biti relativno debela in enakomerno nanešena. Nato moramo počakati v skladu z navodili na paketu in nato odstraniti kremo – na nogah 5 minut, na rokah in pazduhah, kot tudi na bikini predelu pa po 2 minutah. Proizvajalec priporoča, da kreme na koži ne pustite več kot 6 minut. Predel, kjer je bila krema nanesena, morate po končani uporabi, splakniti z vodo.

FreshDepil – Učinki uporabe

freshdepilProizvajalec opisuje učinkovitost izdelka in podaja naslednje načine delovanja.

  • Rast vsakega vlakna je upočasnjena
  • Dlake postanejo krajše
  • Počasnejša rast dlak

Kot boste videli, bodo dlake očitno bolj šibke, njihova rast pa bo očitno omejena. Na ta način FreshDepil preprečuje ponovno rast dlak.


Želite videti 10 let mlajši? Tukaj je rešitev! Kliknite in preverite!


FreshDepil – Kje kupiti? Kakšna je cena?

Izdelek FreshDepil je na voljo na spletu. Če se boste odločili za nakup izdelka priporočamo, da to storite le na uradni spletni strain proizvajalca, saj se je na spletu pojavilo veliko število ponarejenih izdelkov, ki ne prinašajo pravih rezultatov.

Iskali smo ljudi, ki so pripravek že kupili in so želeli deliti svoje izkušnje in mnenja. Na žalost je bilo takšne ljudi težko najti, a našli smo dve posameznici, ki sta bili pripravljeni deliti svoje mnenje o  FreshDepil.

Maja, Ljubljana: Moje noge so bile od puljenja in voskanja v obupnem stanju. Na spletu sem med brskanjem srečala oglas za izdelek  FreshDepil in se odločila, da ga poskusim. Na žalost sem morala na dostavo izdelka čakati kar precej časa – ne vem, če je bila to posledica slabe dostave ali prevelikega povpraševanja po izdelku. Če povem še nekaj o izdelku – resnično pomaga odstraniti dlake, a le, ko so relativno kratke, saj moram v nasprotnem primeru postopek ponoviti dvakrat, kar me moti.


Janja, Koper: Moja avantura z  FreshDepil se je začela pred maturanskim plesom, ko sem želela odstraniti vse dlake. Izdelek mi je pomagal – odstranil je dlake, a zdaj dlake rastejo hitreje, kot pred uporabo. Tak stranski učinek mi ni všeč, zato nakupa zagotovo ne bom ponovila.

FreshDepil –  Ocena

V skladu s prebranimi mneni o izdelku  FreshDepil lahko rečemo, da njegove učinkovitosti ne moremo potrditi ali zanikati. Ženske, ki so izdelek poskusile, poročajo, da je pomagal odstraniti njihove dlake, a stranski učinki niso enaki, kot jih navaja proizvajalec. Priporočamo, da o nakupu izdelka nekoliko razmislite.

15 misli na “FreshDepil – krema za zaviranje rasti dlak – delovanje, mnenja, ocene

  1. Moja izkušnja se je končala zgolj po enkratni uporabi. Izdelek je neuporaben. Ni mi pomagal pri odstranitvi dlak. 🙁

  2. Resnica je, da “dodatki”, kot je ta, sploh ne delujejo. Če nekdo dejansko išče rešitev za odstranitev dlak, je edina smotrna rešitev uporaba laserja. Vse drugo so zgolj tratkotrajne rešitve.

  3. ○ Izdelek nasplošno deluje, vendar se zdi, da tu in tam izpusti kak las, zato je koža po uporabi neprijetna na dotik.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *