1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (419 votes, average: 4,94 out of 5)
Loading...

Fusion FuelSaver – prihrani gorivo in denar. Spoznajte napravo

fusion-fuelsaver-top

Na trgu obstajajo naprave, ki omejujejo izgorevanje v avtomobilu. ►   Ena iz med njih je Fusion FuelSaver  ◄ . Ali dejansko varčuje z gorivom? Če je to res, koliko boste prihranili na mesec? Preverite, kaj pravijo uporabniki. Spoznajte kako učinkuje naprava, koliko stane in kaj menijo uporabniki.

Vsi uporabniki štirih koles dobro vedo, da avtomobil ustvarja stroške. Prevozi so za marsikoga jama brez dna. Stroški za servisiranje in podobno so ena stvar, gorivo pa predstavlja še večji zalogaj. Na srečo so zneski, ki jih vsak mesec porabimo za bencin, dizel ali utekočinjeni naftni plin, nekoliko predvidljivi in, kar je še pomembneje, mogoče jih je omejiti.

Na trgu so na voljo posebne naprave za zmanjšanje porabe goriva. Ena iz med njih je Fusion FuelSaver magnetizator goriva. Kako deluje in ali res deluje? Kako ga uporabljati? Ali ga lahko uporabljamo za omejevanje porabe goriva?

Fusion FuelSaver – navodila, namestitev. Ali deluje tudi za Diesel?

Proizvajalec trdi, da namestitev Fusion FuelSaver ne zahteva posebnih veščin. Najpomembnejše je, da ne naredite napake pri izbiri cevi (mora biti cev za gorivo).

Priročnik za namestitev Fusion FuelSaver je videti takole:

 1. Odprite pokrov motornega prostora, poiščite cev za gorivo in izberite mesto, kamor želite namestiti napravo.
 2. Napravo pritrdite na izbrano mesto na cevi za gorivo. Kabel mora biti med dvema deloma naprave.
 3. Za večjo stabilnost uporabite plastični rob, pritrjen na napravo. Rob mora skozi luknjo v glavnem vodu naprave. Treba ga je zategniti in po  vpenjanju – po potrebi – odrezati preostali, nepotrebni del plastičnega roba.

To je vse – če smo šli skozi te tri korake, je naprava pravilno nameščena. Proizvajalec zagotavlja, da Fusion FuelSaver deluje tudi, če je avto dizel.

Kaj vam Fusion FuelSaver omogoči? Učinki uporabe – varčevanje z gorivom?mecanic-fusion

Proizvajalec Fusion FuelSaverja zagotavlja, da nam bo uporaba magnetizatorja koristila, saj bomo privarčevali denar. Manjša poraba goriva bo neposredno vplivala na nižje stroške uporabe avtomobila.

Ustvarjalec naprave zagotavlja:

 • Do 20% manjšo poraba goriva
 • Povečano učinkovitost motorja do 5 HP
 • Zmanjšanje škodljivih emisij za 40-50%

Ali se zgoraj navedena zagotovila odražajo tudi v resničnem okolju?

Fusion FuelSaver – mnenja, forum. Koliko lahko porabite za gorivo?

Fusion FuelSaver je nov izdelek, vendar se je izkazalo, da je že pridobil veliko zadovoljnih uporabnikov, ki so o njem izrazili pozitivna mnenja. Pri ljudeh, ki delijo svoje mnenje o izdelku, se je izkazalo, da je naprava dejansko zmanjšala porabo goriva.

Spodaj so podani komentarji oseb, ki so uporabili napravo (prava imena so varovana).

Tomaskrol: Po namestitvi se je poraba goriva dejansko zmanjšala. Pred tem je avto kuril okoli 9 litrov, po namestitvi pa le nekaj več kot 7 litrov (avto Opel Signum, dizel).


Azazel93: Imel sem dvome. Verjetno ga sam ne bi kupil, vendar sem ga dobil kot darilo, zato se mi je zdelo vredno, da zadevo preizkusim. Izkazalo se je, da avto res porabi manj goriva. Če ne bi prejel darila, bi izgubil možnost, da veliko prihranim (okoli 400 Eurov na mesec).


Bart: Priporočam, ker vam omogoča, da prihranite denar. Z mojo vožnjo prihranim približno 200 Eur na mesec.

Kako privarčevati gorivo? Fusion FuelSaver – mnenje uredništva

 Mnenja in komentarji uporabnikov kažejo, da namestitev Fusion FuelSaver zmanjša porabo goriva, kar neposredno pomeni prihranek pri denarju. Mnogi so uspeli privarčevati nekaj sto eurov na mesec.

Glede na pozitivna mnenja uporabnikov priporočamo Fusion FuelSaver kot učinkovito sredstvo za varčevanje goriva in denarja. Če želite plačati manj za bencin ali olje, morate resno razmisliti o nakupu te naprave.

Več sto zlotov prihrankov na mesec prste. To potrdijo zadovoljni uporabniki! Kliknite in prejeli boste POPUST!


Glejte tudi

Ubijte vse parazite naenkrat! Spoznajte učinkovit način.

Lahko se naučimo novega jezika, ne da bi zapustili dom. Ugotovite, kako

29 misli na “Fusion FuelSaver – prihrani gorivo in denar. Spoznajte napravo

 1. Mislim, da je v zadnjem času nekdo iz moje službe govoril o tem. Tudi jaz sem radoveden zato jih bom povprašal, če res deluje. Morda gre za res dober način za zmanjšanje stroškov

 2. Ta izdelek sem pred kratkim kupil in naj vam povem, sprva sem bil skeptičen, vendar se je izkazalo, da z enim polnjenjem vozi dlje (enaka pot kot vedno, brez sprememb..)Torej, če me vprašate – deluje.

 3. Avto je Honda Civic 5d. 45l v rezervoarju, kuri približno 5/100, ker imam 50 km dnevne vožnje do službe (vozim se iz majhnega mesta) , pa še kakšen šoping, vožnja otrok itd. Tako, da moram do črpalke vsake 3 tedne, sedaj vozim na mesec.

 4. Ne, samo nastaviš na cev za gorivo. Zelo enostavno, če imaš težave samo vprašaj kakšnega fanta, najbrž ti bo z veseljem pomagal 😉

 5. Imam precej star avto in na vsakih 100 km porabi približno 10 – 12 litrov goriva. Po namestitvi naprave sem takoj opazil razliko, saj je poraba padla na 6 -7 litrov. Priporočam vsem, ki bi rada prihranili nekaj denarja. 😉

 6. moj fant se je jezil name, ker sem vedno hodila po nakupih in porabila ogromno bencina, zdaj pa zahvaljujoč Fusion FuelSaver vsak mesec lahko kupim novo torbico. XOXO

 7. Sem prodajni zastopnik zato je velik del moje plače porabljen za gorivo. Neverjetno, sedaj se zdi kot, da imam še eno plačo, tako kako koristna je vožnja z Fusion FuelSaver

 8. Sprva sem imel mešane občutke do tega izdelka. Moj sosed ga je uporabil in ga priporočil, tako da sem ga tudi jaz kupil tudi https://bit.ly/2PcPvej. In če sem čisto odkrit sem bil šokiran saj imam sedaj 45% manjšo porabo goriva, kar je res veliko. Vsem bi priporočil ta izdelek.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *