1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

Harold Linberg – kdo je on? Odkrijte zgodovino velikega poliglota

Harold Linberg-top

★★ Harold Linberg je slaven, briljanten jezikoslovec, ki tekoče govori 22 jezikov!  ★★  Njegove široke izkušnje na tem področju so mu omogočile, da je ustvaril inovativno platformo, ki se uporablja za poučevanje tujih jezikov. Platforma se imenuje Ling Intelligence. Zagotovo so se njegova prizadevanja izplačala. Čeprav se je metoda šele pred kratkim uveljavila v Slovenijo, že privablja veliko interesa. Ne gre samo za zanimanje, saj prva mnenja in komentarji uporabnikov pripeljejo do zaključka, da bo ta platforma resnično sprožila revolucijo na področju poučevanja tujih jezikov.

Harold Linberg – Ustvarjalec Ling Intelligence jezikovne platforme

Harold Linberg je razmišljal zelo napredno in ustvaril sodobno multimedijsko platformo, ki vključuje širok nabor multimedijskih kartic, ki vam omogočajo, da se naučite tujega jezika v 2 tednih! Platforma je zelo dostopna, tako da bo učenje s to tehniko zelo enostavno in prijetno. Ne boste potrebovali preživljati ure in ure za knjigami, brati, vendar ne razumevati neskončnih količin teksta. Multimedijske kartice, ki jih je ustvaril Harold Linberg, so zasnovane tako, da učenje ni mučno. Z Ling Intelligence platformo bo učenje novih besed in stavkov izredno lažje in hitrejše. Samo s Haroldovimi karticami lahko izkoristite vaš celoten potencial.

Več o Ling Intelligence platformi, ki jo je razvil Harold Linberg

Slovenski jezikovna različica platforme je ena od mnogih, ki jih je razvil Harold Linberg. V tem trenutku se lahko začnete učiti naslednje jezike:

 • Angleščinagirl-learning-ling intelligence
 • Nemščina
 • Francoščina
 • Ruščina
 • Španščina
 • Italijanščina
 • Norveščina
 • Švedščina
 • Nizozemščina

Samo junak našega članka je lahko razvil sodobno platformo, ki vam omogoča da se boste naučili tujega jezika že v 2 tednih! Kartice za učenje so multimedijske kartice, ki jih lahko uporabljate na kateri koli napravi! Prenosni računalnik, namizni računalnik, tablični računalnik ali pametni telefon – če imate katero od teh naprav, lahko pričnete tečaj! Skrivnost Ling Intelligence materialov je, da pošljejo dve sporočili – besede dosežejo levo polovico možganov in spremljajoči zvok – desno. Na ta način možgani delujejo 5-krat bolj učinkovito kot običajno.

Uporabite svoj potencial in znanje Harolda Linberga – Uporabite platformo, ki jo je razvil in se z veseljem, enostavno in učinkovito učite jezika! Kliknite na spodnjo povezavo:

Pojdite na Ling Intelligence platformo


Prav tako se glasi:

Kako učinkovito učiti tuje jezike?

22 misli na “Harold Linberg – kdo je on? Odkrijte zgodovino velikega poliglota

 1. Odlična metoda. Učim se približno en teden in verjamem, da se jezik lahko naučiš govoriti v 14 dneh… no, mogoče malenkost več. Sam se učim govoriti Nemško in mislim, da bom nato poskusil še katerega izmed drugih jezikov.

 2. Super metoda, učim se približno en teden in verjamem, da se lahko naučite jezika v 14 dneh. No morda kakšen dan več, za zdaj mi gre sicer odlično. Učim se nemščine, po zaključku pa bom najbrž začel še kakšen drug jezik

 3. Zahvaljujoč tej platformi in učenju sem dobila promocijo, ki sem si jo želela. Ta uspeh večinoma dolgujem ustvarjalcu Ling Intelligence. Najlepša hvala!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja