1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (87 votes, average: 2,60 out of 5)
Loading...

Ling Fluent – Mnenja, Ocena – Leo Anders in njegova metoda

ling fluent

Dandanes je znanje tujih jezikov zelo vredna veščina, saj delodajalci običajno iščejo posameznike, ki znajo govoriti več kot en tuji jezik. Nekateri izmed nas težko govorimo v katrem koli tujem jeziku, a veščine je dobro izpopolniti. Izleti v tujino omogočajo, da druge navdušite s svojim znanjem jezika. Na voljo so različne metode učenja, kot so jezikovne šole, individualni tečaji kot tudi spletni tečaji. Pomembno je, da izberete metodo, ki vam, kot posamezniku, najbolj ustreza. Vam metoda Ling Fluent, ki jo je zasnoval Leo Anders, lahko pomaga na poti do potrebnega znanja?

Leo Anders – poliglot in ustvarjalec metode Ling Fluent

ling fluentPrebrali smo članek, ki promovira Ling Fluent in odkrili, da je Leo Anders več-jezični poliglot, ki tekoče govori kar 23 jezikov, kar je resnično izjemno. Zasnoval je metodo, ki bo poenostavila učenje tujih jezikov. Odločili smo se, da bomo na spletu poiskali več informacij o Leo Andersu, a lahko rečemo, da ocene tega “genija” niso najboljše. Informacije o tem starejšem gospodu so precej odsotne – je morda izmišljen?

Ling Fluent – kakšna je skrivnost?

Ling Fluent je metoda učenja tujih jezikov, zasnovana s strani Leo Andersa. Avtor obljublja odlične rezultate. Rezultate uporabe svoje metode 2 tedna primerja z rezultati, ki bi jih v jezikovni šoli dosegli v enem letu obiskovanja. Zagotavlja, da metoda spodbuja vse predele naših možganov, kar pomeni, da se učimo kar 5-krat bolj učinkovito. Če si metodo pogledamo z znanstvenega vidika lahko rečemo, da je to skoraj neverjetno.


Tuji jezik v 14 dneh? Možno je! Ne verjameš? Kliknite in glej!


Ling Fluent – Mnenja

ling fluentDolgo smo brali komentarje ljudi, ki so že uporabili Ling Fluent. Povratne informacije, ki govorijo o metodi, niso najbolj optimistične – obstajajo številni primeri ljudi, ki so opazili učinke, a način učenja ni tako hiter, kot obljublja ustvarjalec. Tisti, ki so metodo poskusili, niso najbolj zadovoljni z rezultati. Spodbujamo vas, da si pred nakupom metode tudi sami preberete komentarje, ki so na voljo na spletu.

Ling Fluent – Ocena

not recommendMnenja o Ling Fluent so zelo različa. Priporočamo, da sami pomislite in preučite, če je Ling Fluent  za vas prava izbira za učenje tujih jezikov. Končna odločitev je zagotovo vaša. Morda bi bilo bolje, da svoj denar vložite v jezikovne šole ali priznane spletne tečaje.


Prav tako se glasi

Kako učinkovito izgubiti težo? Tukaj je rešitev

Roberts Henderson je razvil metodo učenja tujih jezikov. V dveh tednih se boste naučili angleščine

“Mišice rastejo kot nori.” Trenerji v šoku

 

Ena je pomislila “Ling Fluent – Mnenja, Ocena – Leo Anders in njegova metoda

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *