1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Loading...

Mirko Ravnjak – Kdo je on? Izvedite zgodbo o osebnem trenerju

5xxl-elite-specialist-top

Mirko Ravnjak je slovenski osebni trener in specialist na področju bodibildinga, ki že več kot 17 let dela v bodibilding centru v prestolnici. Prav tako vodi svojo telovadnico, kjer pomaga ljudem razviti lepo, mišičasto telo. Zahvaljujoč njegovim izkušnjam na temu področju mu je uspelo odkriti način, s katerim lahko vsakdo brez truda pridobi želeno mišično maso. G. Mirko Ravnjakj e našel kombinacijo naravnih sestavin, ki dajejo neverjetne rezultate. Ta izdelek se imenuje 5XXL Elite. Izdelek si je med domačimi uporabniki prislužil samo pozitivne ocene. Najpomembnejše omenjene prednosti so: učinkovitost delovanja in varnost med in po zdravljenju.

Mirko Ravnjak – ustvarjalec 5XXL Elite

Preizkusi, ki jih je izvajal Mirko Ravnjak, so ustvarili povsem novo, povsem naravno formulo, ki pomaga pri pridobivanju mišične mase. Največja kondenzirana verzija l-arginina, beta-alanina, guarane, brezvodnega kofeina in najmočnejše vrste kreatina naredi ta dodatek primeren za vse. Njegova naravna sestava je zagotovilo učinkovitosti in zdravstvenega varstva za uporabnike. Sestava izdelka na naraven način podpira naraven in varen način telesa, da prispeva k rasti mišic v samo 30 dneh. Drugi izdelki ne delujejo tako hitro.

Dodatne informacije o 5XXL Elite, ki ga je ustvaril Mirko Ravnjak

5XXL Elite je inovativen izdelek, ki je pred kratkim prišel na slovenski trg.

Mirko Ravnjak trdi, da bomo po uporabi tega izdelka lahko zaznali naslednje učinke:

 • Pridobivanje 9-11 kg mišic
 • Izoblikovanje trebušnih mišic
 • Izboljšanje ramenskih mišic
 • Razvoj nožnih in hrbtnih mišic
 • pridobivanje do 70% več energije
 • izboljšanje stanja telesa

Drugi trenerji g. Mirko Ravnjaku zavidajo njegovo odkritje. Na koncu bi si vsi želeli razviti ukrep, ki bo tako učinkovit in varen za zdravje pacientov. Na spletu lahko o 5XXL Elite najdemo samo pozitivne povratne informacije, zaradi česar verjamemo, da je junak današnjega članka naredil preboj na področju priprav za rast mišic. Uporabite odkritje Mirko Ravnjaka in brez truda zgradite mišično maso.

Izkušeni bodibilderji so bili presenečeni nad učinki, ki jih je mogoče doseči zahvaljujoč 5XXL! Kliknite za več informacij!

28 misli na “Mirko Ravnjak – Kdo je on? Izvedite zgodbo o osebnem trenerju

 1. Mirko poznam osebno. Topel in iskren človek, da ne omenjam strokovnjaka v vseh pogledih. Nisem presenečen, da je njegov izdelek tako učinkovit.

 2. V zadnjem času sem pridobil toliko mišic, da so moji prijatelji precej šokirani, ne morejo verjeti, da bi v tako kratkem času lahko pridobil toliko teže [v mišicah seveda;)]

 3. Moram priznati, da sem bil vedno negativen pri tej vrsti rešitev – toda poskusil sem ga. In nič ne obžalujem! Nisem si mislil, da bi lahko v tako kratkem časovnem obdobju dobil takšno telo.

 4. Mirkoa sem obiskal in vam moram povedati, da je kul tip. Za mene je pripravil odlično prehrano, poleg tega pa uporabljam 5XXL Elite in v telovadnici še nisem imel boljših rezultatov. Odlično se počutim in tudi vi morate to preveriti

 5. Dobro, da ste predstavili tega človeka. Njegov izdelek je zelo učinkovit in varen. V enem mesecu sem pridobil 10 kg in zdaj izgledam tako, kot sem hotel.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja