1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

MuscleUp Patches – inovativni obliži za mišično rast? Delovanje, mnenja, cena, trgovine, učinki in način uporabe

muscle-top

Kako hitro zgraditi mišično maso in oblikovati telo? Veliko moških se ravno to sprašuje vsak dan. Ena naravna metoda za oblikovanje telesa so treningi za moč in naporne ur, preživete v telovadnici. Je to edini način? Kot se izkaže – ne nujno. Povsem nov izdelek iz sveta bodibildinga je prispel na Slovenski trg – MuscleUp Patches obliži, ki naj bi uporabljali efektivno akupunkturno metodo in sprožili določena mesta pri njihovem delovanju. Preverite, ali je izdelek vreden nakupa. Preberite članek spodaj in izvedite več.

Pravijo, da „so uteži najboljše za ramena, hrbet in prsni koš” ali „prvo nabildati, nato hujšati”. To so morda smešne fraze, vendar držijo. Na žalost, vsi fantje, ki sanjajo o telesu iz športnih revij, nimajo časa in denarja da celotne dneve opravljajo treninge za moč. Kaj bi lahko pomagalo tem moškim, so MuscleUp Patches obliži za mišice, ki naj bi v enem mesecu povečali mišično maso celo do 10 kilogramov mišic. Je to mogoče? Vabimo vas, da si o tem preberete!

MuscleUp Patches – kaj je to in kako deluje?

MuscleUp Patches so inovativni obliže za rast mišične mase. Izdelek je priporočljiv za moške in ženske, ne glede na starost. Njihova sestava vključuje testosteron, karnozin in somatropin, zaradi česar proizvajalec poudarja, da je to naravna formula, ki je varna za zdravje. Druga prednost, ki jo izpostavlja proizvajalec, je dejstvo, da ta metoda povzroči, da telo v večji količini začne proizvajati snovi, ki sčasoma prispevajo k rasti mišične mase.

Po mnenju proizvajalca naj bi bili vsi rezultati izjemno učinkoviti, zahvaljujoč uporabi znanj akupunkture in sprožilnih točk. Po pravilni namestitvi obliža na določeno točko, se sestavine ki so prisotne v izdelku, popolnoma absorbirajo v določene skupine mišic.

MuscleUp Patches obliži naj bi delovali samodejno, na treh različnih ravneh. Prvič; zmanjšali naj bi maščobno tkivo, drugič; dali naj bi vam več energije, celo do 70% več, tretjič; samodejno gradijo mišice.

Po navedbah proizvajalca lahko pričakujemo dodaten kilogram povečanja mišične mase že v enem dnevu. Poleg tega naj bi zmanjšali količino maščob v telesu in omogočili hitrejšo regeneracijo telesa po fizičnih naporih.

MuscleUp Patches – sestava. Iz česa so narejeni obliži?

Proizvajalec s popolnim prepričanjem obvešča, da so MuscleUp Patches obliži za mišice sto odstotno učinkoviti in tudi varni za zdravje. Vse to je zahvaljujoč svoji edinstveni formuli, ki vključuje tri glavne sestavine z zelo širokimi lastnostmi, ki so:total-body-toning-gym-workout-plan

 • Karnozin – učinkovito spodbuja proces gradnje mišic, poveča njihovo velikost in poveča njihovo vzdržjivost, daje večjo moč, nevtralizira nevarnost poškodbe celičnih membran;
 • Somatropin – je rastni hormon, ki je odgovoren za spodbujanje delovanja mišičnega tkiva. Namenjen je povečanju in nadzoru metabolnega delovanja, podpirati proces regeneracije mišic, vključno z maščobami, beljakovinami in ogljikovimi hidrati ter uravnavati ravnovesje mineralov;
 • Testosteron – moral bi imeti pozitiven vpliv na sintezo beljakovin, povečati moškost in moč.

MuscleUp Patches obliži so sestavljeni iz poliestra (80%), poliuretana (15%) in akrila (5%). Proizvajalec trdi, da imajo te sestavine hipoalergene lastnosti in omogočajo prehod zraka in znoja. Ne povzročajo alergij ali draženje kože.

Obliži naj bi bili elastični, hipoalergenski in vodoodporni, kar pomeni, da se zlahka držijo površine kože in po odstranitvi ne bodo pustiti nobenih znakov.

Navodilo vsebuje opozorila, katerim je potrebno nameniti posebno pozornost.

 • Obliž je treba odstraniti takoj, ko opazite da draži kožo.
 • Izdelek ne smete uporabljati na razdraženih mestih, odprtih ranah ali vneti koži.
 • Pripravek shranjujte na suhem in hladnem mestu, stran od sončnih žarkov.
 • V primeru kakršnih koli dvomov proizvajalec predlaga posvetovanje s strokovnjakom.

MuscleUp Patches – uporaba in način uporabe. Kam nalepiti obliže?

MuscleUp Patches obliži naj bi bili zelo preprosti in enostavni za uporabo, saj so, kot poudarja proizvajalec, samolepilni.

Samo ustrezno jih aplicirajte na ustrezno sprožilno točko, vendar ne pozabite prej temeljito očistiti in osušiti kožo. Zaradi tega se bodo obliži bolje prilepili na površino kože. Pri odstranjevanju izdelka potegnite obliž stran s hitro in nežno potezo.

V navodilu je opisan podroben opis uporabe MuscleUp Patches obližev. Njihovo delovanje temelji na načelu akupunkture, zato jih je mogoče postaviti le na prave sprožilne točke. Piše, da je treba izdelek uporabljati cel mesec. Navodilo je vključeno spodaj:

 • 1 -2 dan: Prvi dan je potrebno aplicirati dva obliža na podključničen del, simetrično na obeh straneh prsnega koša.
 • 3 – 4 dan: Prejšnje obliže je potrebno odstraniti in zamenjati z dvema novima svežima, pod prsnim košem, simetrično na obeh straneh bradavičk.
 • 5– 6 dan: Stare obliže je treba zamenjati z dvema novima, ki jih je treba aplicirati na ravni popka, simetrično na obeh straneh.
 • 7– 8 dan: Prejšnje obliže je treba zamenjati z drugim parom, ki jih pritrdite na sprednji strani stegna, simetrično na obeh straneh.
 • 9-10 dan: Prejšnje rezine je treba zamenjati. Postavite še dva v osrednje točke ramen, simetrično na obeh straneh.

MuscleUp Patches – učinki delovanja in neželeni učinki

Po mnenju proizvajalca bi morali biti učinki uporabe obližev opazni že po prvem dnevu. Vsakdo, ki se odloči za zdravljenje, lahko pridobi celo 10 kilogramov čiste mišične mase na mesec. Mišice bodo rasle na naraven in neinvaziven način, brez negativnih posledic na telo.

V pravi koncentraciji naj bi MuscleUp Patches obliži:training

 • povečali mišično maso za 9 do 11 kilogramov;
 • izoblikovali trebušne mišice (tako imenovani ‘six pack’);
 • podprli proces zmanjševanja maščobnega tkiva;
 • izboljšali trapezaste mišice;
 • razvili nožne in hrbtne mišice;
 • nudili do 70% več energije;
 • izboljšali stanja telesa;
 • povečali moč in vzdržljivost;
 • pozitivno vplivali na samozavest in boljšo počutje.

Proizvajalec poudarja, da pri uporabi obližev ni treba skrbeti za kakšne neželene učinke in da je pravzaprav ravno nasprotno – imajo samo zdravilne učinke – izboljšajo krvni obtok, dodajo vitalno moč in krepijo telo med vadbo in počitkom.

MuscleUp Patches – trgovina in cena. Amazon, eBay, lekarna

MuscleUp Patches so popolnoma novi na trgu, zato je izdelek na voljo samo na uradni spletni strani proizvajalca. Druge spletne strani, kot so Amazon in eBay, ne distribuirajo teh obližev. Če najdete ta izdelek tam, gre vsekakor za ponaredek. Edini zanesljiv vir, kjer lahko kupite izdelek je spletna stran proizvajalca.

Izdelek sam po sebi ni ravno poceni, vendar proizvajalec pojasnjuje, da je to zato, ker gre za strokoven, specializiran izdelek katerega stroški proizvodnje so zelo dragi. Kljub temu proizvajalec včasih nudi popust. Kdaj je izdelek znižan tudi za 62%. Redna cena obliža je 98 EUR, vendar lahko izdelek naročite s popustom za nizkih 49 EUR. To je zelo dobra ponudba, zaradi česar je kdaj dobro, da počakate na začasni popust.

Osebe, ki se zanimajo za nakup MuscleUp Patches, morajo izpolniti kratek obrazec in nato nakazati denar na bančni račun. Po oddaji naročila lahko dostavo pričakujemo že dva/tri dni kasneje.

MuscleUp Patches – mnenja uporabnikov

MuscleUp Patches so na trgu nov izdelek, kar pomeni, da je število mnenj na internetu majhno. Presenečeni smo bili, saj se na internetu najde večinoma le pozitivne komentarje o tem izdelku. Spodaj so navedeni nekateri izmed njih:

Natan89: Moj osebni trener, ki mi že vrsto leto pomaga, da sem v dobri formi mi je priporočil MuscleUp Patches. Izdelek se je zdel precej čuden, le kako naj bi nosenje obliža povzročilo rast mišične mase? Kljub temu sem se odločil poskusiti izdelek. Rezultati govorijo sami zase- obliži delujejo! Po samo enem tednu se je moja teža povečala za 5 kilogramov. Šlo je za 5 kilogramov čistih mišic! Nisem mogel verjeti. Poleg tega sem imel več energije, moči in želje po treningu. Počutil sem se kot pravi moški. Zelo priporočam ta izdelek! Deluje!


Karolinaa: Že več let hodim v fitness in trdo delam za svoje telo. Vendar je težko razviti vidne trebušne in ročne mišice. Moj prijatelj mi je priporočil nov izdelek – obliže MuscleUp Patches. Sprva sem mislila, da so ti obliži samo za fante. Kot se je izkazalo kasneje – so primerni tudi za ženske! Sestavine obliža so pri meni odlično delovale, saj so zmanjšale maščobno tkivo in mi omogočile pridobiti nekaj kilogramov čistih mišic. Ne morem nehati občudovati svoje telo. Prisežem, ta izdelek je super, priporočam ga vsem ženskam!


Carek U .: Ti obliži so čisto neverjetni – mišice kar rastejo in rastejo! Pravzaprav ni presenetljivo, saj uporabljajo znanje o akupunkturi, ki nikoli ne razočara. Ta izdelek uporabljam malo časa, vendar že vidim, da mi bo služil za daljše časovne obdobje. Močno priporočam!

MuscleUp Patches – ali so vredni nakupa? Naš zaključek

MuscleUp Patches je inovativen izdelek, ki je povsem nov na Slovenskem trgu. Ta presenetljiva formula, združena z akupunkturo in sprožilnimi točkami, je hit v svetu bodibildinga in med navadnimi ljudmi, ki želijo izboljšati videz svojega telesa. Obliži znatno povečajo rast mišične mase, zmanjšajo odvečno maščobo in dajejo moč, energijo in proizvajajo velike količine testosterona.

Glede na proizvajalčev opis in komentarje uporabnikov (ki so vedno najbolj zanesljiv in točen vir znanja) lahko z lahkoto priporočamo ta izdelek in spodbujamo naše bralce, da ga preizkusijo tudi sami. Izdelek je varen, vsebuje naravne sestavine, ni invaziven in ima samo koristi. Le kaj še rabimo?

Kaj pa vi mislite o teh obližih? Se zanimate za nakup? Komaj čakamo na vaše komentarje, za katere smo vam vedno hvaležni!

UWAGA!
muscleup-patches-opakowanie2Zdaj do 70% cenejši ! Prodaja traja do 23.59

MuscleUp Patches obliži so čisto nova stvar v svetu športa! Povečajo rast mišične mase, z uporabo akupunkturne metode in sprožilnih točk pri njihovem delovanju.

V enem dnevu do enega kilograma mišične mase! Uporabite obliž na pravem mestu – zelo enostavno!

Ne bodite slabič, naročite MuscleUp Patches že danes in uživajte v atraktivnem, lepo oblikovanem telesu!


Prodaja traja do 23.59

Zaradi izčrpanja zalog je prodaja časovno omejena

Posebna ponudba: 49 EUR POPUST + vračilo denarja v primeru nezadovoljstva z izdelkom

Prejmite popust

12 misli na “MuscleUp Patches – inovativni obliži za mišično rast? Delovanje, mnenja, cena, trgovine, učinki in način uporabe

 1. Neverjetno! Na splošno mi je bil vaš članek res všeč! Iskren, jasen in razumljiv! Zaradi tega sem kupil ta izdelek. Zame dobro deluje!

 2. Še nikoli prej nisem našel izdelka, ki bi bil tako učinkovit. Sprva nisem ravno zaupal tem obližem, ampak se je izkazalo, da delujejo bolje kot drugi izdelki! : o

  1. MuscleUp Patches obliže je najbolje uporabiti v skladu z navodili, torej 1. do 2. dan uporabimo dva obliža na ključnici, nato na prsnem košu, nato okoli popka in ob koncu prvega zdravljenja na stegnih. Upam, da je pomagalo 😊 Lep pozdrav in veliko sreče pri rasti vaših mišic 😉

 3. uporabljam jih že skoraj mesec dni in sem popolnoma šokiran. ne vem, kaj je v njih, ampak moje mišice še nikoli niso bile tako razvite! Sprva nisem verjel, ko mi jih je priporočil moj prijatelj, zdaj pa sem jaz tisti ki lahko ta odličen izdelek priporočim vsakomur

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *