O nas

Ali zaupate samo zanesljivim in preverjenim informacijam? Prišli ste na pravo mesto! Od blizu pogledamo priljubljene izdelke, ki se oglašujejo na spletu. Tukaj boste našli podrobne opise o tem, kako delujejo, kakšna je njihova sestava in kakšni so učinki po uporabi. Predstavljamo tudi ocene uporabnikov.

Naša spletna stran je bila ustvarjena za ljudi, ki skrbijo za njihovo zdravje in denarnico. Nekateri se radi pred nakupom pozanimajo in zagotovijo, da bo predmet nakupa vreden svojega denarja.

Ime samega portala kaže, da se osredotočamo predvsem na vaša mnenja. Na koncu so najbolj zanesljiv vir informacij o tem, ali je določen izdelek vreden nakupa ali ne. Na spletni strani boste poleg številnih recenzij našli tudi informativne članke. Tu boste seznanjeni z zanimivostmi in posebnostmi. Za nas ni tabujev. Da bi pomagali našim bralcem, smo pripravljeni obdelati tudi najbolj neprijetne teme!

Naše uredništvo sestavljajo strokovnjaki z velikim znanjem o različnih temah. To so ljudje, ki jih med drugim zanimajo zdravje, lepota, finance in motorizacija. Vedno postavljajo zanesljivost na prvo mesto.

Avtorji spletne strani

Martina JonakRubrika Zdravstveni in spolni problemi

Martina Jonak – diplomirala na medicinski fakulteti v Ljubljani. Strokovnjakinja na področju patologije spolnih odnosov. Že leta jo zanima zdravje v širšem smislu te besede. Zasebno – mati štirih otrok, ki v prostem času ljubi ekstremne športe, kot so plezanje in padalstvo na visoki nadmorski višini.

Anja RjavecRubrika Prehrana in Lepota

Anja Rjavec – dietetik z dolgoletnimi izkušnjami – mnogim ljudem je pomagala pri odpravi odvečnih kilogramov. Trenutno zaposlena v zdravstvenem in kozmetičnem salonu. Specializirana je za sodobno kozmetično pomlajevanje kože. Na področju kozmetologije ima številne diplome in certifikate.

Igor ŠabićRubrika Šport

Igor Šabić – osebni trener z dolgoletnimi izkušnjami, navdušenec nad športom in zdravim načinom življenja. Inštruktor vaj za moč in telesne pripravljenosti. Udeleženec številnih konvencij, delavnic in treningov, povezanih s športno prehrano, konceptom CrossFit in bistvenimi pripravami. Navdušuje se tudi nad jahanjem in orientalsko kuhinjo.

Laura StarleRubrika Finance

Laura Starle – novinarka po poklicu, trenutno bančna delavka. Finance, trženje in ekonomija so njena posebnost. Rada potuje in spoznava nove kulture. Velika oboževalka glasbene skupine Queen.

Peter ZimnikRubrika  Avtomobilizem

Peter Zimnik – navdušenec na avtomobilizmom. Tudi novinar in bloger. Odgovarja na vsa vprašanja, ki pestijo vsakega moto manijaka – on je prava zbirka znanja. Zanima se tudi za šport – v trenutkih šibkosti, igra nogomet in hokej. Prav tako ima veliko znanja o stavnicah.