1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (691 votes, average: 4,96 out of 5)
Loading...

Peter Potočnik – Kdo je to? Izvedite zgodovino strokovnjaka, ki ve kako se uspešno boriti proti parazitom

Parasinea-specjalist

Peter Potočnik je izreden lik. Celotno življenje je posvetil uresničevanju poslanstva pomoči ljudem in zdravljenju zdravstvenih problemov – zlasti parazitov in parazitskih bolezni. Ta eminentni parazitski specialist živi na meji Avstrije. Pravi, da čeprav ne živi v Sloveniji, z veseljem sprejme vse paciente – ne glede iz kje so. Peter Potočnik je pravi zdravnik, ki je popolnoma posvečen poslanstvu pomagati bolnikom. V Slovenijo pride dvakrat na mesec in pomaga Slovencem in ostalim, ki se bodo prijavili na obisk. Peter Potočnik je specialist na svojem področju. Njegovo strokovnost in znanje dokazujejo mase ozdravljenih bolnikov, ki se lahko z njegovo pomočjo za vedno znebijo nevarnih parazitov.parasinea-peter

Za Petera Potočnika so bolniki brez parazitov merilo poklicnega uspeha. Peter Potočnik kot specialist za parazitizem sodeluje na mnogih simpozijih in konferencah industrije. Je član številnih prestižnih združenj, ki povezujejo specialiste na področju parazitskega zdravljenja. Kot rezultat srečanj s strokovnjaki z vsega sveta, sta Peter Potočnik razvil recept za nov pripravek za boj proti parazitu na osnovi naravnih sestavin. Treba je omeniti, da je njihovo odkritje pretreslo sedanje stanje tovrstnih raziskav. Izkazalo se je, da kemikalije, ki so v splošnem na voljo v lekarnah, ne zagotavljajo, da se znebite parazita, ampak celo poslabšajo zdravstveno stanje.

Peter Potočnik ugotovil, da je učinkovito sredstvo za odstranjevanje parazitov sestava naravnih sestavin. Najpomembnejša je naravna stimulacija telesa za boj proti parazitom. To je skrivnost Parasineaa – naravnega izdelka, ki zagotavlja odstranitev parazitov iz telesa. Izdelek je na našem trgu dokaj nov, vendar mu je že uspelo pridobiti zaupanje Slovencov, ki menijo, da gre za učinkovito sredstvo za odpravo nevarnih parazitov. Parasinea je deležen samo pozitivnih mnenj. Formula Parasinea velja za preboj v zdravljenju parazitskih okužb.

Peter Potočnik – Zakaj vam Parasinea omogoča, da se znebite parazitov enkrat za vselej?

Parasinea je rezultat dolgoročnih in večstranskih znanstvenih raziskav, ki so bile namenjene Peteru Potočniku. Kot rezultat mednarodnega sodelovanja s strokovno skupino je Peter Potočnik ustvaril edinstveno, naravno formulo za odstranjevanje parazitov iz človeškega telesa. Motiv za oblikovanje učinkovite priprave – Parasinea – je pomagati ljudem, ki se borijo s parazitskimi boleznimi. Dobro premišljena sestava Parasinea zagotavlja 100-odstotno varno uporabo. Izdelek ni le naraven, ampak predvsem učinkovit, kar je bil glavni cilj Petera Potočnika.

Odkritje Petera Potočnika je potrdilo tezo, da kemične snovi, ki jih antiparazitska sredstva vsebujejo ne odpravijo problema parazitov oziroma ga celo poslabšajo. Parasinea je pravo nasprotje prejšnjim ukrepov za boj proti parazitom. Njegova naravna sestava je zagotovilo kakovosti in učinkovitosti. Parasinea spodbuja telo, da na naraven način odpravi parazite v 30 dneh. Zdravljenje z drugimi antiparazitskimi zdravili traja precej dlje.

Parasinea – Kaj je to revolucionarno sredstvo za parazite?

Parasinea je inovativno zdravilo. Namenjen je odstranitvi parazitov iz telesa v treh dneh zdravljenja. To je zeliščni dodatek. Izdelek je sestavljen samo iz naravnih sestavin.

Parasinea – Peter Potočnik je razkril, kako Parasinea deluje in kakšni so njegovi učinki 

super parasinea specialV intervjuju z našim uredništvom je Peter Potočnik razkril, kako Parasinea deluje in kakšni so njegovi učinki. Peter Potočnik je zagotovil, da bodo po uporabi zdravila Parasinea paraziti odstranjeni v 30 dneh.  Specialist poudarja, da Parasinea ne samo odpravlja parazite, temveč tudi njihova jajčeca. Parasinea podpira imunski sistem, kar olajša identifikacijo patogenov. Zdravilo ureja prebavni sistem, vključno s trebušno slinavko. Spodbuja proizvodnjo encimov, katerih naloga je zavirati razvoj parazitov. Parasinea ščiti notranje organe, kot so jetra, srce, ledvice in preprečuje alergije. Izdelek ne povzroča neželenih učinkov.

Odkritje Potočnika je uspeh za tiste, ki se borijo proti parazitom

Seveda bi strokovna skupnost želela podpisati tako pomemben dosežek. Vendar pa je ta dolgotrajna raziskava, ki jo je izvedel Peter Potočnik, omogočila razvoj učinkovitega, povsem naravnega izdelka, ki se proti parazitom bori na popolnoma varen način. Na trgu ni izdelkov, ki bi bili dokazano učinkoviti in hkrati popolnoma varni za telo. Varnost in najvišja kakovost Parasinea sestavin omogočata popolno odstranitev parazitov. Naraščajoče število ljudi, ki so zadovoljni s Parasineaovim delovanjem, potrjuje profesionalizem in strokovnost Petera Potočnika – ustvarjalca revolucionarne formule za boj proti parazitom.

Uporabite naravno formulo Parasineaa, ki jo je odkril Peter Potočnik – za vedno se poslovite od parazitov!

20 misli na “Peter Potočnik – Kdo je to? Izvedite zgodovino strokovnjaka, ki ve kako se uspešno boriti proti parazitom

  1. Ja, moja sestra je lahko uredila srečanje z njim. Nihče od zdravnikov ni mogel najti vzroka za želodčne bolečine. Že ob prvem obisku se je izkazalo, da ima parazite. Po prvem zdravljenju se je že počutila veliko bolje. Da bi zagotovili, da se paraziti ne vrnejo in da so vsa jajčeca izločena je morala iti skozi 3 tretmaje. Zdaj se počuti odlično. Tudi jaz sem jemala Parasinea in sicer z namenom preprečevanja, saj je specialist povedal, da če ima ena oseba v družini parazite, obstaja velika možnost, da jih imajo tudi ostali družinski člani.

  2. Lepo bi bilo pisati nekaj dejstev, ker ga bodo zagotovo iskali številni ljudje. Pri njem sem imela obisk in predpisal mi je Parasinea. Sem v tretjem tednu zdravljenja in moje težave hitro izginjajo. Kmalu bom opravila še en obisk, do takrat problemov ne bo več. Kar se tiče zdravnika – prijeten in profesionalen, tako kot mora biti 🙂

  3. Zahvala, ne bi bila dovolj! G. Peter Potočnik je zlahka diagnosticiral moj problem s paraziti in mi povedal, kako se jih znebiti. Za vedno mu bom hvaležna.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *