1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Pulse of Life – za kaj gre? sestava, delovanje, mnenja

pulse-of-life-top

Vsakdo ima biomagnetno polje. Biomagnetno polje določa energijo in zdravje celotnega organizma. Magnetni trakovi krepijo moč ne samo fizično aktivnih ljudi. Zaščitijo telo pred negativnim vplivom zunanjih dejavnikov. Kako krepiti biomagnetno polje? Je magnetni trak Pulse of Life učinkovit?

Pulse of Life – za kaj gre? sestava

Pulse of Life je magnetni trak, ki naj bi okrepil naravno biomagnetno polje človeka, ki je vsak dan izpostavljen zunanjim okoljskim dejavnikom.

Farmakološka bioenergetska zaščita ni mogoča. Kot poudarja proizvajalec, ima magnetna zapestnica nalogo zaščititi človeško telo.

Ponudba proizvajalca kaže, da gre za učinkovit način za bioenergetsko samozdravljenje brez potrebe po bioenergetskih zdravljenjih. Magnetna zapestnica je zasnovan tako, da ščiti človeško telo ter zmanjša učinke dejavnikov, povezanih s procesom staranja.

Magnetni trak Pulse of Life je sestavljen iz:turmalin-pulse-ofllife

 • vulkanskega pepela – pepelaste absorpcijske lastnosti, ki pomagajo čiščenje telesa.
 • Turmalin kristalov – naravni mineral, ki absorbira škodljive mikrovalove, ki povzročajo stres in bolezni ter uravnavajo delo celotnega organizma,
 • silicija – je osnova.

Pulse of Life – delovanje

Poizvajalec pravi, da ima proizvod pozitiven učinek na ohranjanje dobrega stanja celotnega organizma. Magnetni naglavni trak je namenjen temu, da:

 • podpira proces hujšanja,fit-girl-pulse-of-life
 • izboljša zdravje in krepi dejavnosti,
 • poveča odpornost in moč telesa,
 • upočasni proces staranja,
 • spodbuja rast nohtov in las,
 • poveča spolno moč in erekcijo,
 • ohrani ustrezno raven vitalnosti,
 • pospeši metabolizem,
 • očisti telo akumuliranih toksinov.

Vibracije Turmalina so enake tistim, ki jih proizvaja človeško telo. Po navedbah proizvajalca je trak za glavo namenjen podpori toka energije v telesu. Poleg tega naj bi bila zapestnica kurativna in preventivna ter pomagala pri izčrpanosti.

>> Glejte tudi: Parazite ima lahko kdor koli od nas. Kako se zaščititi pred njimi? Ni težko

Pulse of Life – mnenja

Dejstvo je, da magnetne zapestnice uživajo večjo priljubljenost in so tudi zelo sporne. Na internetu smo našli veliko mnenj o delovanju zapestnice. Pulse of Life je sporen izdelek, kar dokazujejo mnenja uporabnikov na spletnih forumih. Tukaj jih je nekaj, ki smo jih izbrali za vas:

Peter, 30 let. V zadnjem času nisem imel nobene energije. Počutil sem se kot utrujeni upokojenec. Za nič nisem imel energije. Še iz kavča nisem mogel vstati. Nobene tablete niso pomagale. Našel sem Pulse of Life. Odločil sem se poskusiti, ker so me oglasi prepričali. Imam mešane občutke. Nisem niti razočaran niti vesel. Imam vtis, da imam več energije, vendar moje težave koncentracije in moči sploh niso izginile. Mislim, da izdelek na meni ne deluje!


Gregor, 50 let. Rad telovadim, vendar zadnje čase s težavo opravljam 2-3urne treninge. Nimam moči. Počutim se popolnoma izčrpanega. Spremenil sem svojo prehrano in to ni pomagalo. Na spletu sem našel magnetni pulz Pulse of Life. Nosil sem jo 6 ur na dan. Nisem opazil praktično nobenih učinkov. Bil sem manj utrujen, vendar nič drugega. Opazil sem, da moji lasje in nohti rastejo hitreje. Imam vtis, da moram iskati druge načine za odpravo pomanjkanja energije.

Pulse of Life – mnenje uredništva

 Iz zbranih mnenj na različnih vrstah spletnih forumov se zdi, da ta magnetni trak ni učinkovit način za krepitev energetskega polja telesa. Obstaja veliko indikacij, da deluje le delno – izboljša učinkovitost telesa.

Mnenja ljudi, ki uporabljajo trak, so razdeljena in dvoumna. Večina uporabnikov interneta je skeptična. Iz tako različnih mnenj je težko podati končno oceno o izdelku. Sami se morate prepričati. Izbira je vaša.

Ste uporabili biomagnetne zapestnice? So vam pomagale okrepiti telo? Vabimo vas, da delite svoja mnenja.


Glejte tudi

Kakovostna govorna in pisna komunikacija v angleščini je mogoča, saj je bila razvita neverjetna metoda učenja.

Kako zmanjšati porabo goriva in prihraniti denar? Preverite povratne informacije uporabnika.

6 misli na “Pulse of Life – za kaj gre? sestava, delovanje, mnenja

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *