1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (783 votes, average: 4,94 out of 5)
Loading...

Robert Henderson – kdo je on? Odkrijte zgodovino velikega poliglota

robert-henderson-top

★★ Robert Henderson je slaven, briljanten jezikoslovec, ki tekoče govori 22 jezikov!  ★★  Njegove široke izkušnje na tem področju so mu omogočile, da je ustvaril inovativno platformo, ki se uporablja za poučevanje tujih jezikov. Platforma se imenuje Speak Express. Zagotovo so se njegova prizadevanja izplačala. Čeprav se je metoda šele pred kratkim uveljavila v Slovenijo, že privablja veliko interesa. Ne gre samo za zanimanje, saj prva mnenja in komentarji uporabnikov pripeljejo do zaključka, da bo ta platforma resnično sprožila revolucijo na področju poučevanja tujih jezikov.

Robert Henderson – Ustvarjalec Speak Express jezikovne platforme

Robert Henderson je razmišljal zelo napredno in ustvaril sodobno multimedijsko platformo, ki vključuje širok nabor multimedijskih kartic, ki vam omogočajo, da se naučite tujega jezika v 2 tednih! Platforma je zelo dostopna, tako da bo učenje s to tehniko zelo enostavno in prijetno. Ne boste potrebovali preživljati ure in ure za knjigami, brati, vendar ne razumevati neskončnih količin teksta. Multimedijske kartice, ki jih je ustvaril Robert Henderson, so zasnovane tako, da učenje ni mučno. Z Speak Express platformo bo učenje novih besed in stavkov izredno lažje in hitrejše. Samo s Robertovi karticami lahko izkoristite vaš celoten potencial.

Več o Speak Express platformi, ki jo je razvil Robert Henderson

Slovenski jezikovna različica platforme je ena od mnogih, ki jih je razvil Robert Henderson. V tem trenutku se lahko začnete učiti naslednje jezike:

 • Angleščinagirl-learning-speak express
 • Nemščina
 • Francoščina
 • Ruščina
 • Španščina
 • Italijanščina
 • Norveščina
 • Švedščina
 • Nizozemščina

Samo junak našega članka je lahko razvil sodobno platformo, ki vam omogoča da se boste naučili tujega jezika že v 2 tednih! Kartice za učenje so multimedijske kartice, ki jih lahko uporabljate na kateri koli napravi! Prenosni računalnik, namizni računalnik, tablični računalnik ali pametni telefon – če imate katero od teh naprav, lahko pričnete tečaj! Skrivnost Speak Express materialov je, da pošljejo dve sporočili – besede dosežejo levo polovico možganov in spremljajoči zvok – desno. Na ta način možgani delujejo 5-krat bolj učinkovito kot običajno.

Uporabite svoj potencial in znanje Roberta Hendersona – Uporabite platformo, ki jo je razvil in se z veseljem, enostavno in učinkovito učite jezika! Kliknite na spodnjo povezavo:

Pojdite na Speak Express platformo


Prav tako se glasi:

Kako učinkovito učiti tuje jezike?

Le redki se zavedajo, da paraziti živijo v večini od nas. Spoznajte učinkovit način za zatiranje parazitov.

22 misli na “Robert Henderson – kdo je on? Odkrijte zgodovino velikega poliglota

 1. Odlična metoda. Učim se približno en teden in verjamem, da se jezik lahko naučiš govoriti v 14 dneh… no, mogoče malenkost več. Sam se učim govoriti Nemško in mislim, da bom nato poskusil še katerega izmed drugih jezikov.

 2. Super metoda, učim se približno en teden in verjamem, da se lahko naučite jezika v 14 dneh. No morda kakšen dan več, za zdaj mi gre sicer odlično. Učim se nemščine, po zaključku pa bom najbrž začel še kakšen drug jezik

 3. Zahvaljujoč tej platformi in učenju sem dobila promocijo, ki sem si jo želela. Ta uspeh večinoma dolgujem ustvarjalcu Speak Express. Najlepša hvala!!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *