1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (424 votes, average: 4,90 out of 5)
Loading...

Speak Express – Ocene in rezultati uporabe – Učenje jezikov

speak express

Se morate hitro naučiti novi jezik, a vam noben način ne pomaga? To je izjemno učinkovita metoda, imenovana ★★ Speak Express. ★★

Vas je kdaj na ulici ustavil tujec, vi pa niste vedeli, kako mu odgovoriti? Ste odšli na počitnice v tujino in niste vedeli, kako naročiti pico? Iščete dobro plačano delo, a le to zahteva znanje tujih jezikov? Številni posamezniki se spopadajo s takšnimi in podobnimi težavami, a obstajajo načini, kako jih preseči. Znanje tujih jezikov dandanes velja za vredno veščino, saj večina delodajalcev išče posameznike, ki znajo uporabljati vsaj 2 tuja jezika. Večjezičnost prav tako lažje vodi do napredovanja. Jezikovne ovire nas med popotovanjem po svetu pogosto omejujejo, saj številni želijo govoriti več tujih jezikov, a obstaja prepričanje, da takšno znanje ni vedno preprosto, a dejsto je, da metode učenja preprosto niso dovolj učinkovite. Prav tako je prisotno dejstvo, da je učenje težje, ko se staramo. Prav tako obstajajo številni izgovori, ki jih uporabljamo. Tako sta dva posameznika Bojan Martinović and Robert Henderson ustvarila zelo učinkovito multimedijsko platformo, ki omogoča učenje jezikov in se imenuje Speak Express.

Metoda omogoča hitro učenje novih jezikov, zato si bomo platformo ogledali v tem članku. Ustvarjalca zagotavljata, da metoda omogoča hitro učenje jezikov, kot je: Angleščina, Nemščina, Francoščina, Japonščina ali Švedščina. Za koga je platforma ustvarjena? Vse bomo razložili v tem članku.

Speak Express – Opis

Speak Express je prebojna metoda za učenje jezikov, ustvarjena s strani dveh posameznikom. Prvi je Bojan Martinović prevajalec in učitelj z 15-leti izkušenj na področju učenja jezikov. V letih učenja je poskusil različne metode učenja. V sodelovanju z Robert Hendersonom sta zbrala svoje znanje in izkušnje ter ustvarila to učinkovito formulo. Rezultat je bil Speak Express, ki omogoča, da se zelo hitro in učinkovito naučimo novega jezika.

Kako Speak Express deluje?

Ustvarjalca delovanje platforme opisujeta na naslednji način:

 • speak expressV zahvalo očitnemu napredku na področju učenja nas učenje ne prestraši. Dejstvo, da se bomo prav vsak dan načučili nekaj novega nas ne bo ustavilo na poti (nasprotno se običajno zgodi pri drugačnih tečajih). V zahvalo svojim dosežkom smo motivirani, da svoje znanje vsakodnevno izboljšujemo.
 • Speak Express vsebuje vaje, ki stimulirajo tako cerebralno sfero, kar vodi do ustvarjanja 15-krat več nevronskih omrežij. Spomin se tako očitno izboljša, zato je naše učenje bolj učinkovito. Po določenem času sploh ne boste opazili hitrosti svojega učenja.
 • Vaši možgani bodo delovali kar pet-krat bolj učinkovito. Izboljšali boste svojo hitrost spomina in stimulirali svoj um.

Speak Express – Rezultati, ki jih platforma prinaša

speak express language learningUstvarjalca sta tako močno prepričana v delovanje svoje metode, da zagotavljata vračilo denarja, če ne boste doživeli željenih rezultatov. To kaže, da je platforma res učinkovit način za učenje jezikov. Metoda naj bi prinesla naslednje rezultate:

 1. Znanje željenega jezika v le 14 dneh.
 2. V naslednjih 14 dneh bo vaše znanje doseglo napredno raven
 3. Dosegli boste profesionalne kvalifikacije in osebni razvoj.
 4. Odpravili boste jezikovno mejo, sposobni potovati in spoznavati nove ljudi.

Speak Express – Kako izstopa v primerjavi z drugimi metodami za učenje jezikov?

Speak Express je platforma, ustvarjena s strani visoko sposobnih profesionalcev z več-letnimi izkušnjami na področju učenja jezikov. Metoda je tako prilagojena tako, da ustreza potrebam vsakdanjih ljudi, ki se želijo na hiter način naučiti novih jezikov. Platforme ni mogoče enačiti z drugimi platformami na svetu, saj se tečaj prilagaja v skladu s potrebami in veščinami posameznika, ki se uči, zato je metoda resnično tako učinkovita. Platforma učinkovito stimulira možgane, da si lažje zapomnijo nove stvari – učenje je tako hitro, prav tako pa so možgani stimulirani za učenje v prihodnosti. Druge metode, ki jih je mogoče najti na spletu, niso prilagojene za sodobne ljudi in ne omogočajo učenja jezika z užitkom.

Speak Express – Koliko stane? Kje kupiti?

translation-flags speak expressNa spletu je mogoče  najti številne platforme z podobnim ali celo enakim imenom, ki pa so lažne, a povzročajo zmedo. Nakup takšne aplikacije ne bo prinesel željenih rezultatov – preprosto boste zapravili svoj denar. Priporočamo nakup neposredno na spletni strani ustvarjalca, saj je le ta vedno najbolj zanesljiv vir. V tem primeru ste lahko prepričani, da je aplikacija resnična in ustvarjena s strani zgoraj omenjenih profesionalcev. Prav tako je pomembno omeniti, da proizvajalec pogosto nudi najrazličnejše popuste, ki omogočajo nakup platforme po še nižji ceni!

Speak Express – Komentarji bralcev , forum

Prejemamo vse več komentarjev uporabnikov platforme Speak Express. Odločili smo se, da bomo izbrane komentarje objavili:

Katja, Ljubljana: Delam za mednarodno tržno podjetje in že dolgo časa čakam, da bi na delu napredovala – edina ovira je bila vedno moje ne-znanje Angleščine. Ker delam v poslovnih vodah je znanje seveda obvezno. Odločila sem se, da poskusim platformo Speak Express in le ta je resnično pomagala pri učinkovitem učenju jezika. Od začetka uporabe sta minila le 2 tedna in lahko rečem, da se že lahko prosto pogovarjam v Angleščini! Novih besed ne pozabim, danes pa je moj prvi delovni dan na novem delovnem mestu!! 🙂


Robert, Litija: V zahvalo Speak Express lahko končno izpolnim svoje sanje o popotovanju. Ne-znanje jezikov me je med potovanjem vedno omejevalo, zato sem se odločil, da poskusim platformo Speak Express, ki je omogočila, da sem se naučil več jezikov! V šoli se mi je učenje vedno zdelo težko, zdaj a lahko rečem, da sploh ni. Kaj zdaj? Zdaj tekoče govorim Angleško in nemščina 😉

Speak Express hitro učenje tujih jezikov –  Ocene platforme

Da vam pokažemo mnenja uporabnikov smo poiskali glasove in komentarje tistih, ki so z učenjem že končali. Teh še ni veliko, saj je metoda razmeroma nova in inovativna in se je šele pred kratkim pojavila na našem trgu. Izkazalo se je, da je samodejna formula učenja Speak Express izjemno učinkovita in ima večje število uporabnikov. Mnenja o platformi so skoraj enotna in jasno pričajo o tem, da je metoda učinkovita. Tudi tisti, ki so imeli vedno težave z učenjem, so zdaj postali strokovnjaki tujih jezikov – vse v zahvalo tej platformi. Ocene pričajo o učinkovitosti in preprostosti uporabe platforme, saj se lahko učite kjer koli in kadar koli – na vlaku, avtobusu, doma…platformo je namreč mogoče uporabljati na kateri koli pametni elektronski napravi, kot je računalnik, tablica, telefon.

Večinoma pozitivne ocene platforme Speak Express govorijo zase in dokazujejo učikovitost metode. Pristop je neštetim posameznikom pomagal pri učenju novega jezika, saj so z njegovo pomočjo odpravili svoje jezikovne meje. Ker je na spletu mogoče najti tako veliko število pozitivnih komentarjev smo se odločili in pisali podjetju, ki je za naše bralce omogočil izjemno ponudbo. Če želite izvedeti več o nakupu platforme Speak Express, sledite spodnji povezavi.

Tuji jezik v 14 dneh? Danes je to mogoče. Kliknite in boste dobili priložnost POPUST!!


Prav tako se glasi:

Zgodba o Robertu Hendersonu. Kako ustvariti edinstven način učenja tujih jezikov?

Kako se znebiti parazitov? Tukaj je učinkovit način

Nutricionisti se strinjajo – to je najučinkovitejši ukrep za hujšanje

33 misli na “Speak Express – Ocene in rezultati uporabe – Učenje jezikov

 1. Želeli boste zakričati Evreka! Pred tem sem uporabljala različne tečaje, ki pa niso prinašali pravih rezultatov ali pa so bili nerazumljivi. Prepričali so me, da sem vložila v speak express. Naj vam povem, da je razlika v primerjavi z drugimi tečaji ogromna! Znanje bo ostalo v vaši glavi in se lepo razvijalo, poleg tega pa bo želja po učenju še večja.

 2. Moram se učiti za mojo angleško maturo. Zaenkrat je moja Angleščina precej slaba, saj poznam le osnove :/ upram, da mi bo speak express pomagal pri pripravah na test? Zaželite mi srečo

 3. Tečaj sem naročil včeraj in ga prejel takoj, ko sem nakazal denar. Na prvi pogled je tečaj dober? Ponovno bom poročal čez dva tedna in povedal, kako napreduje učenje.

 4. Po le dveh tednih uporabe tečaja sem lahko Nemško govorila s prijatelji, ki so se Nemščino učili že v srednji šoli. Vsi smo navdušeni. Če se bo vse skupaj tako nadaljevalo, bom kaj kmalu tekoče govorila Nemško ?

 5. Končno sem se lahko naučil govoriti Angleško, saj mi je to vedno predstavljalo veliko težavo. Z speak express je bilo vse skupaj zelo preprosto. Moj učitelj je navdušen nad mojim znanjem, ki je nujno potrebno, saj bom kmalu pisal maturo v angleščini. Priporočam vsem, ki se težko učijo jezike.

 6. Nikoli si nisem mislila, da se je mogoče tako hitro naučiti novi jezik. Vsak dan se osredotočim na tečaj, moji možgani pa informacije vpijajo kot spužva ? Po mesecu dni sem že navdušena nad svojim znanjem :O Nakupa ne obžalujem in tečaj priporočam vsakomur.

 7. Končno nisem zapravila svojega denarja. Sem prijetno presenečena, kako preprosto je lahko učenje Angleščine. Vedno sem si želela obiskati London, a odlašala zaradi svojega slabega znanja jezika. To poletje lahko končno grem!

 8. Katero stopnjo moram izbrati? Jezik sem se poskusila naučiti večkrat, zato je moje znanje zelo neurejeno in zmešano. Znam uporabljat ustrezne fraze in besede, a spopadam se s tvorbo preprostih stavkov.

 9. Zagotovo najboljša platforma in pristop do učenja jezikov. Zaenkrat sem se že naučil govoriti Angleško in Rusko, saj sem se udeležil tečajev v šoli. Zdaj sem se odločil, da uporabim to platformo in se naučim govoriti Nemško.

 10. Dobil sem službo v VB – mislite, da se lahko v enem mesecu naučim dobro govoriti Angleško? Znam osnove, a moje znanje je zelo slabo.

 11. Nisem verjel v hitro učenje jezikov, a nekega dne sem se s prijateljem sprehajal po ulici, ko ga je ustavil tujec, on pa se je začel popolnoma tekoče pogovarjati z njim. Vedel sem, da je bilo njegovo znanje Angleščine v preteklosti slabo, zato sem ga povprašal, kje se je naučil in zaupal mi je, da je vzrok speak express ;O Odločil sem se, da si ogledam ocene izdelka in vidim, da je to resnično mogoče.

 12. Tečaj sem kupil zdaj pa ga uporabljam že dva tedna. Resnično deluje, saj se učim mnogo hitreje, kot bi se s preprostim učbenikom.

 13. V šoli se nisem odločil za učenje Nemščine, čeprav sem vedel, da bo na koncu letnika test ;p ko sem videl, da se približuje njegov datum, sem se prestrašil, saj se Nemško nisem nikoli učil. Za pomoč sem se seveda obrnil na splet, kjer sem našel speak express. Tečaj sem naročil teden dni pred testom in ga prestal brez kakršnih koli težav. Moja ocena je bila celo 92%.

 14. Zelo dobro grajena platforma. Dobro premišljena in dobro zasnovana. Resnično uživam v njeni uporabi in jo močno priporočam tudi drugim.

 15. Tečaj sem v začetku leta kupila za svojega fanta in opažam, da je njegovo znanje vsak dan boljše. Zaradi zanimanja sem si tudi sama ogledala tečaj in pričela z učenjem. Čeprav sem že imela napredno znanje jezika, mi je tečaj vseeno pomagal? Zagotovo najboljši, ki je na voljo.

 16. Platformo imam zdaj približno dva tedna, moje znanje Angleščine pa je vsak dan boljše. Moram dodati, da sem začel z ničle, zdaj pa se že lahko pogovarjam na preprost način? Zdaj sem prešel na sredjo-napredno raven, zato vam lahko rezultate sporočim čez kakšen mesec?

 17. Moja Angleščina je bila obupna in v šoli sem razred skoraj padel le zaradi nje. Zdaj, ko sem na univerzi, sem se odločil, da moram ukrepati in se tako odločil za speak express. Zdaj sem na začetku tečaja, saj ga uporabljam le nekaj tednov, a lahko rečem, da so rezultati več kot zadovoljivi. Imam občutek, da testi zdaj ne bodo več tako težki 😛

 18. Odlično! Že znam osnove, a minila sta šele dva tedna. Pred tem sem poskusila nekatere druge jezikovne platforme, ki pa niso bile preve učinkovite. Speak Express je v mojem primeru prinesel odlične rezultate.

 19. Bližam se svojim 40-im zato sem se odločil, da želim storiti nekaj zase. Pred tem me tuji jeziki niso zanimali zato nisem mogel verjeti, da je učenje lahko tako hitro in preprosto. Če razmišljate o učenju jezika je to zagotovo prava izbira!

 20. Če ne bi bilo te platforme, ne bi nikoli obiskala ZDA, saj nisem znala jezika (sem starejša oseba, ki se je jezik učila praktično z ničle).

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *