1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

Tesla Saver ECO – za kaj gre? Delovanje, cena, amazon, mnenja

tesla-saver-eco-top

Cena elektrike je visoka. Zelo pogosto so stroški električne energije resno obremenjujoči za gospodinjski proračun. Električni tok je drga in vsekakor se ne bo pocenil. Trenutno je cena za 1 kWh 0,40 Eur. Kako varčevati pri računu za energijo? Kako varčevati z električno energijo? Ali je Tesla Saver ECO dober način za varčevanje z energijo?

Tesla Saver ECO – za kaj gre? Delovanje

To je naprava za varčevanje z energijo. Naprava je postala priljubljena v Združenih državah Amerike in Evropi. Naprava je namenjena normalizaciji delovanja električnega omrežja. To zmanjša njeno obremenitev z odstranitvijo reaktivne komponente ali reaktivne energije, ki se ne uporablja in porablja električno energijo.

Gre za zmanjšanje porabe električne energije, ki jo uporabljajo električne naprave. Proizvajalec zagotavlja, da bo uporaba naprave zmanjšala račune za električno energijo. Uporaba naprave bo omogočila:

  • znižanje energetskih računov za 50%,Tesla-Saver-ECO-pregledi
  • podaljšanje življenjske dobe električnih naprav,
  • zmanjšanje porabe energije na zakonit način,
  • zmanjšanje škodljivega elektromagnetno sevanja naprav.

Tesla Saver ECO – kako deluje?

Delovanje naprave temelji na inovativni in revolucionarni tehnologiji varčevanja z energijo. Zasnovana je tako, da zmanjša stroške porabe električne energije v gospodinjstvu, stanovanju ali na delovnem mestu. Proizvajalec zagotavlja, da naprava zmanjša stroške za 50%. Naprava naj bi zagotovila maksimalno varčevanje z energijo in podaljšala življenjsko dobo električnih naprav.

>> Preberite tudi: Obstaja nov način za zaslužek na spletu. Ugotovite za kaj gre

Naprava je namenjena filtriranju šuma in hrupa v omrežju ter izboljšuje njegove lastnosti, da bi tako prihranila električno energijo, ki jo uporablja katera koli naprava, povezana v domu ali pisarni. Naprava ne moti dela merilnika in ne povzroča motenj. Glede na ponudbo, naprava optimira porazdelitev energije in odpravlja vse motnje.

Tesla Saver ECO – učinki uporabe

Proizvajalec zagotavlja, da bo uporaba naprave omogočila 50% znižanje računov za električno energijo, odvisno od uporabljene električne opreme:

  • 50% klimatska naprava, pralni stroj, namizni računalnik, sušilec za lase,
  • 45% – električni štedilnik, likalnik, mikrovalovna pečica, grelec,
  • 40% hladilnik,
  • 35% – majhni gospodinjski aparati (toaster),
  • 50% – po uporabi vrtalnika in drugih električnih naprav.

Proizvajalec predstavlja napravo kot enostavno in varno za uporabo. Zlahka jo priklopite. Kot je razvidno iz ponudbe, je naprava legalna in ne bo prevarala števca.

Tesla Saver ECO – cena in Amazontesla saver eco product

Izdelek je na voljo na spletni strani proizvajalca. Če se odločite za nakup, priporočamo nakup neposredno od proizvajalca. Samo tako lahko zagotovite izvirnost izdelka. Priprava ni na voljo na avkcijskem portalu Amazon. Cena je 2018 znašala 169,97 Eur. To je promocijska cena – izdelek je bil znižan iz 339,94 Eur.

Tesla Saver ECO – mnenja

Uporaba te vrste energetsko varčnih naprav je sporna. Obstaja veliko mnenj o tem na različnih vrstah forumov. Tukaj jih je nekaj:

Helena, 59 let: Iskala sem napravo, ki bi mi omogočila dolgoročen prihranek pri računu za elektriko. To kar plačujemo za električno energijo je norost. V povprečju sem verjel v delovanje takšnih naprav. Na žalost pa se je izkazalo, da ta naprava ni učinkovita. Vsekakor ne zmanjša stroškov električne energije. Edino kar lahko rečem je, da podaljša življenjsko dobo energije.


Anton, 45 let: Vodim lastno podjetje. Znano je, da je električna energija osnova delovanja podjetja. Računalniki porabijo veliko energije. Zato sem plačal strašno visoko ceno za električno energijo. Kupil sem to napravo. Kakšno je moje mnenje? Ta naprava je le minimalno znižala račune za energijo. To cenim, vendar ni dovolj. Pričakoval sem več.

Tesla Saver ECO – mnenje uredništva

Je ta naprava učinkovita? Če beremo tako nevtralna mnenja, dobimo vtis, da ne deluje, kot proizvajalec obljublja. Pri večini uporabnikov naprava ni zmanjšala račune za električno energijo, tako kot navaja proizvajalec.

To je pomembna informacija. Zaradi velikega števila nevtralnih mnenj ne priporočamo uporabe tega izdelka. Članek vsebuje koristne informacije in upamo, da vam bo pomagal pri končni odločitvi. Svetujemo vam, da razmislite o nakupu. Morda obstajajo naprave, ki so bolj učinkovite.

Ste uporabili Tesla Saver ECO? Kako ocenjujete delovanje izdelka? Znižuje račune za električno energijo?


Glejte tudi

Inovativna naprava, ki varčuje z gorivom in denarjem

Smola? Nesreča? Preverite, kako se lahko zaščitite pred tem

5 misli na “Tesla Saver ECO – za kaj gre? Delovanje, cena, amazon, mnenja

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *